Passa al contingut principal

Núria Perpinyà: Candidata de Ripoll a Líder Mediadora

El passat 14 de desembre es va presentar per part de l’Ajuntament de Ripoll i pel postgrau de Resolució de Conflictes i Mediació Comunitària de la Universitat de Girona (Fundació UdG), la candidata, Núria Perpinyà, al projecte Líders Mediadors i Mediadores.

Aquest projecte potencia la sel·lecció de persones que tenen moltes vegades, sense adonar-se'n, un rol mediador en les seves comunitats per tal que puguin accedir a la formació especialitzada del postgrau que els permeti millorar aquestes habilitats i noves estratègies per a desenvolupat la seva activitat i, fins i tot, obrir-se un nou camí professional en aquest àmbit que reverteixi, amb la seva feina, al municipi que els ha escollit.

El finançament per cursar aquests estudis s’ha d’aconseguir a través del Teaming o sigui aportacions voluntàries d’un euro.

Més informació a la notícia d'El 9 NouCAT

Comentaris

Entrades populars d'aquest blog

Projecte Líders Mediadors i Mediadores

Aquest és el blog per a la presentació dels candidats del projecte de Teaming: "Líders Mediadors i Mediadores"   "Líders mediadors i mediadores " és un projecte que té com a finalitat facilitar l'accés a la formació en Prevenció, Gestió i Resolució de Conflictes Públics i Comunitaris que ofereix la Universitat de Girona, a partir del programa de postgrau i cursos, a persones amb menys recursos i oportunitats, proactives socialment, amb actituds positives i dialogants per tal que desenvolupin l’activitat mediadora i pacificadora en les seves comunitats o en projectes socials amb èxit. L’accés a aquest formació es facilitat a través d’un programa de Teaming –microdonacions online- , a aquestes persones perquè apliquin els coneixements obtinguts i transformin les situacions de conflicte que viuen les seves comunitats en oportunitats pel canvi col·lectiu, de millora personal i d’integració i benestar social. Llegir més •

Elements clau per incrementar les donacions

Un estudi realitzat al Regne Unit analitza com són els donants de les entitats i quines són les seves principals motivacions. El sector no lucratiu britànic podria incrementar els ingressos via donacions en 665 milions de lliures.  Llegir més a: xarxanet.org